Честита Коледа! Вече сте се насладили на празненствата, затова вижте какво

...
Честита Коледа! Вече сте се насладили на празненствата, затова вижте какво
Коментари Харесай

Таро прогнози от Красимир Куртев за различните зодии по празниците

Честита Коледа! Вече сте се насладили на празненствата, по тази причина вижте какво демонстрират вашите таро карти за вас по време на празниците. 

Овен

Вашата Таро карта е: Десет жезли

До следобеда на Коледа ще сте задоволително над всичко. Твърде доста отговорности, прекалено много неща за извършване. Явно сте прекалили, само че внимавайте с нрава си, с цел да не си го изкарате на всички към вас.

Телец

Вашата Таро карта е: Трите жезъла

Ще мислите доста за новата година и всички цели и решения, които може да имате. Не забравяйте обаче да се насладите на това, което е тъкмо пред вас сега – изключително в случай че посещавате фамилията по  празниците.

Близнаци

Вашата Таро карта  е: Висшата жрица

Очаква ви  приятна изненада. Може би някоя фамилна загадка е на път да бъде разкрита, до момента в който похапвате на коледната софра. Ако сте комплицирани по отношение на мистерията на всичко това, вашата вътрешен глас и инстинкт ще знаят отговора.

Рак

Вашата Таро карта  е: Крал на мечове

Дори времената да са били сложни, всичко, което е належащо, с цел да почувствате топлота и задоволство, е да сте към всичките си обичани хора. В последна сметка фамилията е всичко. Това е нещото, което ви подмладява в другояче депресиращата зима.

Лъв

Вашата Таро карта е: Кулата

Нещо огромно ще се случва. Въпреки че това не е безусловно неприятно, може да ви отнеме известно време, с цел да приемете смяната в вероятност. Така или другояче очаквайте приятни мигове през вълшебната тържественост.

Дева

Вашата Таро карта  е: Крал на жезлите

Тази Коледа ще имате прилив на ентусиазъм и креативност. Може да получите нещо хитро като подарък или може би член на фамилията ще има концепция, която просто не можете да пропуснете. Така или другояче ще завършите деня разгорещени от удовлетворение.

Везни

Вашата Таро карта  е: Императрицата

Доволство, това е името на играта за вас. Ще се почувствате щастливи с цялото обилие от обич, която получавате от приятелите и фамилията си. Върховно задоволство, ето какво значи празникът за вас.

Скорпион

Вашата Таро карта  е: Четири чаши

Мислите ви ще бъдат ориентирани към други неща и цялото коледно въодушевление няма да има онази блестяща прелест, която е имало, когато сте били дете. Опитайте се да извършите лицето си щастливо, тъй като другояче изглеждате апатични. Въпреки всичко щастието ще извира от сърцата ви.

Стрелец

Вашата Таро карта  е: Умереност

Необходим  ви е баланс на страстите през празниците. Една чашка допълнително от изкушаващото пиво, или две хапки допълнително от ястията биха могли да ви скапват празника. Горещите пристрастености следва да охладнеят, меланхолията да се възвиси до точката на шупване.

Козирог

Вашата Таро карта  е: Трите чаши

Коледният дух ще бъде с вас за празника – изключително в случай че прекарвате част от деня с другари. Дори хората от фамилията ви, с които имате проблем, не могат да пробият настроението ви през празничните дни.

Водолей

Вашата Таро карта е: Десет чаши

Докато светлините, музиката, храната и фамилията са хубави, по-голямата част от удовлетворението ви ще идва от вътрешната страна. Ще се почувствате изпълнени в доста аспекти от живота си, приемайки това чувство на  празника.

Риби

Вашата Таро карта  е: Рицар на чашите

Ще имате опция да следвате сърцето си. Ако се примирите с това възприятие и игнорирате гласа в главата си, който се пробва да ви разубеди, може просто да завършите празниците по-добре, в сравнение с сте ги почнали.

С благопожелание за доста тържественост и благополучие – Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил езотеричният и астрологичен анализатор и Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР